vineri - 19 iulie 2024
Prima pagină / Recomandari

Recomandari

Proiecte case mici

Avantaje si caracteristici In ultimii ani proiectele de case mici si ieftine sunt din ce in ce mai solicitate, asta si datorita costului cu constructia aproximativ egal cu costul cumpararii unui apartament la bloc. Suprafata construita si desfasurata a unei case mici oscileaza intre 80 si 100 mp si poate creste putin daca in proiect se include si o mansarda. Intr-o ... Read More »

Case cu mansarda

Proiectarea si constructia unei case cu mansarda – utilitate si necesitate Istoria caselor cu mansarda Casele cu mansarda au aparut acum foarte multi ani, cand a fost mansardat Palatul Luvru. Primul om care a realizat o mansarda a fost Jules Hardouin-Mansart inspirat fiind de proiectele unchiului sau Francois Mansard (de unde vine si numele de mansarda) care a fost artizanul ideii ... Read More »

Proiect Casa Parter

• Proiect Casa nr. 15 • Suprafata construita la sol: 83 mp • Suprafata totala desfasurata: 83 mp Proiect de casa 83 mp Parter Aceasta casa este ideala pentru familiile cu unul sau maxim doi copii.Fiind o casa de marime medie, doar cu parter, aceasta se potriveste majoritatii celor ce vor sa scape de aglomeratia de la oras si sa isi construiasca ... Read More »

Proiect Casa Parter si Mansarda

• Proiect Casa nr. 12 • Suprafata construita la sol: 99 mp • Suprafata totala desfasurata: 203 mp            Proiect casa Parter si Mansarda Pentru doritorii de case mai mari dar si amatori de frumos acest proiect de casa cu parter si mansarda li se potriveste perfect. Pe langa suprafata generoasa de 203 mp acest proiect are si ... Read More »

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 01 • Suprafata construita la sol: 187 mp • Suprafata totala desfasurata: 325 mp          Proiect Casa Parter si Etaj Va prezentam un proiect de casa cu parter si etaj, exceptional si pentru oameni care apreciaza bunul gust in materie de design interior si exterior. Va avertizam ca este foarte posibil ca la sfarsitul acestui ... Read More »

Avantajele si dezavantajele caselor din lemn

Casele de lemn au fost si vor fi intotdeauna foarte apreciate, din motive lesne de inteles. In primul rand, ofera un cadru cat mai natural, sunt destul de ieftine si arata foarte bine. Daca te hotarasti sa iti construiesti sau sa achizitionezi o casa pe structura de lemn, trebuie insa sa ii cunosti toate avantajele si dezavantajele si sa iti ... Read More »

Autorizatia de Construire

O constructie noua presupune numeroase acte ce trebuie obtinute din diverse parti, in asa fel incat toata actiunea de constructie sa fie legala si sa nu existe probleme ulterioara. Tinand cont de faptul ca birocratia este relativ mare, de cele mai multe ori informatiile pot fi extrem de vaste si incurcate in ceea ce priveste actele, facand obtinerea autorizatiei de ... Read More »

PUZ – Zona de Nord sector 1

PLAN URBANISTIC ZONAL BUCURESTI – ZONA DE NORD Şos. Odăi – Şos. Bucureşti-Târgovişte – Şos. Gh. Ionescu-Siseşti – Str. Jandarmeriei – Şos. Bucureşti-Ploieşti, Sector 1  – Suprafata studiata prin PUZ este de 734 de Ha. proiect  aprobat In prezent P.U.Z. este suspendat.  Avizul Arhitectului Sef PUZ Zona Nord Aviz Comisiei de Circulatie Aviz Comisia de Coordonare Regulament PUZ Zona Nord Plansa ... Read More »