marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Etaj

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 06
• Suprafata construita la sol: 105 mp
• Suprafata totala desfasurata: 200 mp

Plan Parter    Plan Etaj

O casa mare si primitoare. Acestea ar fi primele cuvinte cu care am caracteriza aceasta locuinta prezentata in acest proiect de casa cu parter si etaj. Cu o arhitectura robusta, ferestre mari la toate camerele, dar si cu incaperi inalte si spatioase, acest proiect poate intruchipa viitoarea dumneavoastra casa. Nu conteaza zona unde va fi construita, poate fi la munte sau la mare, important este sa aveti terenul. Si nu trebuie un teren foarte intins, cu o suprafata construita la sol de 105 mp, aceasta casa se poate adapta oricarui tip de teren.

Prezentarea acestui proiect de casa cu parter si etaj.

La parter, gasim o camera de zi mare, de 31 mp, care este vedeta casei. Din camera de zi putem iesi afara pe o terasa atat de necesara in zilele de astazi. Suprafata terasei este de 16,4 mp si tot prin ea se face accesul inauntru dupa ce in prealabil am trecut printr-un vestibul de aproximativ 4 mp.

Bucataria este “open space” si se afla in continuarea camerei de zi. Suprafata bucatariei, incluzand si zona de dinning, este de aproape 12 mp.
Tot la parter, descifram din citirea acestui proiect de casa cu parter si etaj, amplasarea unui birou. Biroul este spatios, avand suprafata de 12 mp si din el se poate vizualiza privelistea de afara pe o fereastra de marime medie. Tot la parter, in fata biroului, gasim amplasata o baie de fix 7 mp pregatita sa fie utilata cu tot ce trebuie. Alaturata baii se afla o debara de 4 mp.

Cam atat cu prezentarea parterului. In opinia noastra este locul ideal de revigorare datorita camerei de zi spatioase, bucatariei open space si a accesului pe terasa. Iar daca va vine pofta de munca puteti da imediat fuga in birou, doar se afla aproape.

Prezentare etaj. In acest proiect de casa P+1E etajul este dedicat intimitatii si odihnei. La etaj sunt amplasate, nici mai multe nici mai putine, decat trei dormitoare. Un hol de 7,6 mp le interconecteaza pe toate precum si baia de 8,3 mp si debaraua de 3 mp.
Primul dormitor are suprafata de 17 mp si are acces catre un balcon exterior. Pe deasupra, acest dormitor mai este luminat si de doua ferestre mari care fac atmosfera inauntru si mai placuta. Un dressing de 2,7 mp serveste acest dormitor, lasandu-i spatiul interior nealterat de amplasarea vreunui dulap de haine voluminos.
Al doilea dormitor are, la fel ca precedentul, un dressing de 2,7 mp, si o suprafata de aproape 12 mp. O fereastra mare asigura buna iluminare naturala inauntru pe toata durata zilei .Si in fine, al treilea dormitor, are o suprafata de 16 mp fiind de asemena un dormitor spatios.
Daca ar fi sa definim in doua cuvinte acest proiect de casa cu parter si etaj am alege pentru parter cuvantul relaxare iar pentru etaj cuvantul intimitate. Arhitectura mareata a locuintei, precum si suprafata totala desfasurata de 200 mp, ar trebui sa fie suficient ca sa va convinga sa il cumparati.

4 comments

  1. Va rog informatii suplimentare, cost constructie la cheie si pret proiect complet. Multumesc !

  2. Buna ziua,

    Va rog un pret de constructie la rosu /gata si daca se poate viziona proiectul construit ?

    Va multumesc anticipat !

  3. Pret la roșu?

  4. Bună ziua! Aș dori mai multe detalii despre acest proiect. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*