marți - 5 martie 2024

Locuinta Parter

• Proiect Casa nr. 23
• Suprafata construita: 128 mp
• Suprafata totala desfasurata: 128 mpPlan Parter

 

Proiect Locuinta Parter 

Un proiect de locuinta cu parter, simpla dar in acelasi timp moderna si cu accente rustice pe alocuri.Daca o sa construiti locuinta dupa acest proiect cu siguranta o sa constatati cat de bine este structurata fiecare incapere pentru a oferi maxim de spatiu utilizatorului si pentru a beneficia de lumina naturala cat mai mult timp.

Cei 128 mp de suprafata construita, rezultati din cei 13 m lungime si cei 9 m latime, pot sa satisfaca nevoile unei familii cu un copil sau cu doi mai mici.
Acest proiect de locuinta cu parter are in plan doua dormitoare. Dormitorul principal, care poate fi al parintilor, are suprafata de 17 mp si este deservit de o baie proprie de 5,5 mp. Baia este desenata in plan astfel incat sa poata fi utilata cu cada,chiuveta si wc. Al doilea dormitor prezentat in acest proiect de locuinta cu parter este putin mai mic avand suprafata de 14,5 mp.

Intrarea in aceasta casa, conform proiectului prezentat, se face printr-un vestibul de 5 mp care de asemenea face legatura si cu bucataria de 12 mp. Avantajul acestui vestibul este amplasarea acestuia inainte de intrarea in holul principal. Deci iarna nu vor fi probleme cu intrarea frigului inauntru ori de cate ori usa de la intrare se va deschide. Si ca tot veni vorba de holul principal, trebuie mentionat ca acesta are suprafata de 9 mp si face legatura catre cele doua dormitoare,catre camara si catre a doua baie. A doua baie are suprafata de 4 mp si este ca si cealalta baie capabila sa fie utilata cu strictul necesar de obiecte sanitare.

Vazand acest proiect de casa cu parter nu aveti cu sa nu remarcati camera de zi in suprafata de 28,5 mp. In aceasta camera de zi se pot strange pe langa membrii familiei si cativa prieteni. Si pentru a mai plusa inca o data la capitolul utilitate putem observa in proiectul acestei case cu parter ca livingul are iesire si la o terasa in exterior. Terasa,  destul de generoasa, cu suprafata de  21,5 mp  poate fi accesata si din bucatarie. Asa ca fie servim masa pe terasa, fie avem petrecere in living, proiectul privind amplasarea terasei langa camera de zi si bucatariei este foarte bine gandit.

Coreland toate caracteristicile acestui proiect de casa cu parter nu putem concluziona decat ca este vorba de un proiect bine gandit, facut pentru oameni nu neaparat pentru design, proiect care imbina utilul cu placutul. Fiind dublu ca si suprafata unui apartament cu doua camere, nu mai ramane decat sa ii recunoasteti valoarea, sa vindeti apartamentul si sa va construiti o casa folosindu-l.

Astfel va veti bucura din plin de beneficiile unei case construita pe pamant.

2 comments

  1. Buna ziua,

    Ma intreseaza acest proiect nr 23. Se poate face modificari?

  2. M-ar interesa acest proiect! Suprafața terenului e de 670 mp și doresc acest proiect simplu și eficient pentru mine! Ce preț ar ajunge , pentru a fi în posesia acestui proiect ! Doresc mai multe detalii pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*