marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Etaj

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 01
• Suprafata construita la sol: 187 mp
• Suprafata totala desfasurata: 325 mpPlan Parter      Plan Etaj

 

Proiect Casa Parter si Etaj
Va prezentam un proiect de casa cu parter si etaj, exceptional si pentru oameni care apreciaza bunul gust in materie de design interior si exterior. Va avertizam ca este foarte posibil ca la sfarsitul acestui articol sa va hotarati asupra construirii casei dumneavoastra urmand acest proiect.

Detalii despre acest proiect de casa cu parter si etaj

Acest proiect de casa este gandit pentru confortul si relaxarea dumneavoastra incluzand tot ce este util, pentru un trai mai mult decat decent, intr-o suprafata construita la sol de 187 mp si o suprafata totala desfasurata a casei de 325 mp.
Da. este un proiect care dezvaluie o casa mare in care chiar si oaspetii dumneavoastra se vor simti ca la ei acasa. Cu cele trei dormitoare de la etaj si cu dormitorul de la parter nu aveti cum sa nu va multumiti familia si prietenii oferindu-le fiecaruia spatiu suficient si intimitate.

Parterul  impresioneaza inca de la primii pasi cu o camera de zi cu suprafata de 50 mp, avand suficient loc pentru a da o petrecere maricica. Bucataria se afla in continuarea camerei de zi, prin ea putand avea acces la centrala termica si la camara. Din camera de zi putem avea acces la doua terase, ambele de 17 mp, amplasate pe laturi diferite ale casei. Proiect de casa cu parter si etaj nu a omis nici biroul, amplasand unul de 16 mp cu iesire spre terasa. Este relativ logic, ca dupa cateva ore de munca sa va relaxati savurand o cafea in aer liber, pe terasa dumneavoastra si sa profitati de peisajul din jur.
La parter  mai este inclus si un dormitor de 16 mp care are, de asemenea, iesire la terasa. Tot la parter putem regasi o mica baie de serviciu, o spalatorie si un spatiu de depozitare. Practic, vizualizand mai bine acest proiect de casa cu parter si etaj, ne dam seama ca la suprafata desfasurata de 187 mp acesta insumeaza o casa destul de mare. Un cuplu poate locui foarte bine pe aceasta suprafata ramanand ca la etaj sa lase loc copiilor si oaspetilor.

Etajul prezentat in acest proiect de casa cu parter si etaj

Suprafata etajului este de 135 mp suprafata construita. Principalele atractii ale planului etajului sunt cele trei dormitoare, fiecare cu baie proprie. Dintre aceste trei dormitoare unul este si mai special iesind in evidenta cu o suprafata de 22,5 mp dar si cu accesul la o terasa imensa de 46 mp. Acest dormitor mai dispune de un dresing de 11 mp prin care se intra intr-o baie de 8,5 mp. Cu alte cuvinte am putea spune ca acesta este dormitorul suprem.
Al doilea dormitor prezent la etaj are suprafata de 16,5 mp si are acces la o terasa de 18 mp. Pe holul de 5 mp se poate merge la mica baie de 3,6 mp dar si la un dresing de 5,5 mp. In fine, vazand si al treilea dormitor, acesta este un pic mai spatios decat precedentul avand suprafata de aproape 18 mp. Are access la baie proprie si la terasa.

Dupa cum puteti observa toate dormitoarele de la etaj sunt spatioase si create pentru intimitate si liniste. Terasele spre care dau dormitoarele pot fi oaze de liniste in serile toride de vara sau in diminetile racoroase.

Acest proiect de casa cu parter si etaj este conceput pentru oamenii care apreciaza calitatea, confortul si care au familie numeroasa si prieteni multi.

3 comments

 1. imi trimisi si mie 2 puz-uri in format dwg?
  multumesc

 2. pelin georgeta

  pot afla la ce pret ajunge aceasta casa?
  e superba, planificata pentru confortul necesar unei familii cu copii si nepoti.
  Felicitari echipei.

 3. Buna ziua. Va rog daca imi puteti oferi mai multe detalii despre proiectul 01 cat si informatii referitoare la pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*