marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter

Proiect Casa Parter

• Proiect Casa nr. 20
• Suprafata construita la sol: 145 mpPlan Parter

Plan Parter

Sintagma casa dulce casa se potriveste de minune in cazul acestui proiect de locuinta cu parter. Acest lucru se poate observa atat in imaginile de prezentare cat si in modul de asezare al camerelor din proiect. Daca ati visat candva sa aveti casa dumneavoastra pe pamant si astazi sunteti in postura de a o construi, este foarte posibil sa alegeti acest proiect de casa cu parter propus de firma nostra de proiectare. Mai jos gasitii si detaliile proiectului.

Plan proiect casa cu parter. Avand o suprafata construita de 145 mp la care se adauga si locul de garare al masinilor, ramanand suprafata utila de 116 mp, acest proiect ne dezvaluie o casa calduroasa si primitoare inca de la intrare. Accesul inauntru se face printr-un  vestibul de 3,7 mp dar nu inainte de a fi pasit pe terasa de 14,5 mp de la intrare.
Apoi, printr-un hol de aproape 10 mp putem avea acces la toate camerele acestei locuinte. Holul are legatura directa cu camera de zi spatioasa de fix 27 de mp, nefiind despartit de camera de zi, de nicio usa. Din camera de zi se poate iesi pe terasa sau la locul de garare al masinilor.

Acest spatiu acoperit unde puteti parca pana la trei automobile este foarte interesant putand servi oricand ca umbrar in timpul verii sau ca anexa a terasei deja existente. Tot din camera de zi se intra si in bucataria destul de spatioasa de 13 mp care are locul de dinning destinat inauntru. Chiar si asa ramane destul loc inauntru , mai ales ca se pot depozita o multime de lucruri in camara de 4,5 mp.

Revenind inapoi pe hol observam in fata o baie de 8 mp. In stanga si in dreapta baii se afla doua dormitoare foarte spatioase. Un dormitor de 16 mp si altul de 18 mp. O camera tehnica de 8 mp completeaza panorama acestui proiect de casa cu parter. De mentionat ar fi ca aceasta camera tehnica are intrare separata de afara, lucru extrem de util in cazul in care ati transforma-o intr-un mic atelier.
Per ansamblu acest proiect de casa este compatibil 100% intr-o zona cu multa verdeata undeva la tara sau la marginea unui oras. Este proiectul de casa potrivit pentru cei carora le lace natura si adora activitatile de pe langa casa, cum ar fi intretinerea gradinii sau a copacilor. Si ca sa vedeti cata grija are firma noastra de proiectare de nevoile dumneavoastra, am prevazut in acest proiect un mic grup sanitar de 2 mp, cu intrare doar din exterior, dotat cu wc si chiuveta, special pentru a nu intra in locuinta in timpul activitatilor din curte. Pentru a avea acest proiect de casa nu mai ramane decat sa ne contactati.

4 comments

  1. Salajan bogdan

    Frumos

  2. Daca vreau sq fac o casa de 100mp construita,cata suprafata utila trebuie sa am???mulyumesc

  3. buna ziua,m-ar interesa pretul proiectului.Multumesc

  4. Suntem interesati de aceasta casa. Cat ar costa la cheie?
    Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*