vineri - 19 iulie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Mansarda

Proiect Casa Parter si Mansarda

• Proiect Casa nr. 12
• Suprafata construita la sol: 99 mp
• Suprafata totala desfasurata: 203 mpProiect Casa Parter si Mansarda        Plan Mansarda

 

Proiect casa Parter si Mansarda
Pentru doritorii de case mai mari dar si amatori de frumos acest proiect de casa cu parter si mansarda li se potriveste perfect.

Pe langa suprafata generoasa de 203 mp acest proiect are si un design atragator, fiecare coltisor fiind proiectat cu gandul la utilitate si confort.
Proiectul acestei case cu mansarda are in componenta trei dormitoare, doua bai, un birou, o camera de zi, doua debarale, doua terase, un loc pentru garaj alipit de casa si este impartit in doua sectiuni:

Planul parterului. Parterul, in acest proiect de casa cu parter si mansarda, este desenat astfel incat eventualii locatari sa isi desfasoare activitatile nestingheriti intr-un spatiu foarte bine structurat. Astfel la parter regasim o camera de zi de 30 mp care are usa de acces spre o terasa spatioasa de 21 mp, o debara amplasata in casa scarii de acces spre mansarda, un birou de aproximativ 15 mp, bucataria de 15,5 mp care pe langa faptul ca are cale de acces de pe holul de 8 mp mai are si o usa care da in terasa. Deci putem trece in terasa fara sa ne mai deranjam musafirii din camera de zi.

Amplasat la parter este si biroul care are o suprafata mai mult decat convenabila de aproximativ 15 mp. Biroul are o fereastra cu vedere directa spre intrarea in casa avand deci o buna vizibilitate. Baia, conform acestui proiect de casa cu parter si mansarda, este amplasata intre birou si bucatarie avand o fereastra amplasata spre garaj.

Legat de amplasarea in acest proiect de casa cu parter si mansarda a incaperilor destinate parterului putem concluziona ca suprafata acestora este rezonabila, chiar peste medie iar zonele cele mai des utilizate in timpul zilei sunt pe deplin acoperite.

Planul mansardei. Desi acest proiect de casa cu parter si mansarda si-a dovedit utilitatea inca de cand v-am prezentat componenta parterului, este timpul sa vedem ce ne ofera si planul mansardei. Pe o suprafata de numai 104 mp putem regasi trei dormitoare deservite de o baie cu suprafata de 9 mp.

Toate cele trei dormitoare au o suprafata de aproximativ 16 mp , doua dintre ele avand iesire la balcon respectiv terasa. In capatul holului de 8,5 mp gasim amplasata, la mansarda, si o debara de 3,5 mp , foarte utila pentru depozitarea anumitor lucruri. Optional, in locul debaralei se poate realiza a 2-a baie pentru dormitoarele de la mansarda.
In concluzie, daca optati pentru acest proiect de casa cu parter si mansarda, cu siguranta ati facut o alegere buna. Mai ales daca familia dumneavoastra are cel putin patru persoane in componenta. Casa o puteti amplasa la fel de bine pe un teren mare cat si pe unul mai mic dat fiind suprafata sa construita la sol de numai 99 mp. Stiti ca sunt la moda casele cu mansarda, nu ?

11 comments

 1. Buna seara,

  Cate dormitoare si cate băi are casa?

 2. buna ziua..imi trimite-ti va rog planul parter?.multumesc

 3. sau orice al plan parter +etaj!!

 4. stroiescu martin

  imi puteti spune va rog cat costa aceata casa in rosu?

 5. superrrrr ce pacat ca bani nu sunt pentru a avea o asemenea casa

 6. Buna seara.
  Imi puteti trimite si mie planurile casei?
  Va multumesc anticipat.

 7. Rog mai multe informatii, pret constructie la cheie, pret proiect complet ! Acesta este exact ceea ce imi trebuie, astept cu nerabdare informatii. Foarte frumoase proiectele. Multumesc !

 8. As dork acesta casa la 359 sales comuna plop is

 9. Desi designurile exterioare sunt OK, interior lasa mult de dorit; dormitoare fara baie la parter, dressingul dormitorului mare pe hol…trei dormitoare la o singura baie comuna, intrare din garaj in dressing…doamne dar la ce v-ati gandid cind ati facut designurile astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*