marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Mansarda

Proiect Casa Parter si Mansarda

• Proiect Casa nr. 13
• Suprafata construita la sol: 98 mp
• Suprafata totala desfasurata: 184 mp

   

Acest proiect ne dezvaluie o casa cu parter si mansarda care nu poate trece neobservata. Suntem cuceriti de alternarea formelor semirotunde de la parter si balcoane cu muchiile acoperisului desprins parca din cabanele montane. Avand un stil arhitectural simplu, elegant, construita pe o amprenta la sol de 98 mp, aceasta locuinta ne induce o stare de liniste interioara atat de greu de simtit in ziua de azi. Acest proiect de casa cu parter si mansarda s-ar putea sa fie proiectul casei mult visate. Prezentam mai jos caracteristicile acestui proiect de casa cu mansarda!

Suprafata desfasurata de 184 mp construita pe o amprenta la sol de 98 mp ne arata ca este vorba de o casa de marime medie. Cele trei dormitoare spatioase, cele trei bai, camera de zi si bucataria extinsa, ne confirma ca acest proiect este gandit sa ofere tot ce trebuie oricarui locatar, indiferent ca se afla cazat la parter sau la mansarda. Sa aruncam o privire in interior.

Intrarea in aceasta locuinta cu parter si mansarda se face urcand cateva trepte ,care ne vor proiecta direct in bucataria open space. Bucataria care este si sufragerie in acelasi timp, maiestuoasa, impunatoare, cu ferestrele asezate in semirotund pentru a capta cat mai multa lumina, ne cucereste din prima clipa. Avand suprafata de 30 mp, este mai mult decat decenta ca suprafata.

Din bucatarie putem intra in camera de zi, nefiind intampinati de nicio usa. Camera de zi ne imbie cu aceeasi forma semirotunda a ferestrelor si cu suprafata sa de 25 mp. Datorita formei semirotunde aceasta camera de zi ni se va parea mai intinsa decat o camera obisnuita dreptunghiulara.

Tot la nivelul parterului se mai gaseste o camera tehnica de 5,5 mp si o baie in forma de L cu suprafata de aproape 6 mp. De asemenea aici gasim si scarile de acces catre mansarda.

Ca si concluzie putem spune ca firma noastra de proiectare a gandit parterul acestei locuinte mai mult din prisma clientului care isi doreste confort, decat din respectarea formelor clasice ale unei camere. Dovada sunt formele semirotunde din bucatarie si din camera de zi precum si spatiul generos dat fiecarei camere. Acum sa vedem si mansarda pentru a ne formula concluzia finala.

Prezentare plan mansarda al acestui proiect de casa cu parter si mansarda. La mansarda sunt concentrate trei dormitoare si doua bai. Un dormitor cu suprafata de 17,5 mp, cel mai spatios din locuinta, cu acces la o baie de5,5 mp si alte doua dormitoare de 16, 5 respectiv 14,5 mp. Dormitorul cel mare are acces si la un balcon destul de intins in forma semirotunda.

Si celelalte doua dormitoare au acces la un balcon comun in forma tot semirotunda. De mentionat ca la mansarda, pe langa holul din centru de 6 mp mai gasim si o baie destinata acestor doua dormitoare. Baia are tot forma de L si masoara 5,7 mp.

Concluzia finala despre acest proiect de casa nu poate fi decat una si este la latitudinea dumneavoastra sa o spuneti. Noi zicem ca este o casa frumoasa, impunatoare si primitoare. Daca va place proiectul acesta, poate fi al dumneavoastra.

 

39 comments

 1. sunt interesat de proiectul nr.13 as vrea sa stiu cat ma costa si cum pot sa intru in posesia lui…si eventual alte detali

 2. Valentina Dumitru

  Buna seara! Sunt interesata de casa nr. 13. Imi puteti da mai multe detalii?

 3. sunt interesat de proiectul nr.13 as vrea sa stiu cat ma costa si cum pot sa intru in posesia lui…si eventual alte detali

 4. Buna ziua ,

  Ma intereseaza proiectul 13.

 5. Detalii proiect Nr 13
  Multumesc

 6. Sunt interesata de acest proiect!Imi puteti da mai multe detalii? Multumesc!

 7. Atat mie cat si sotiei mele ne place casa de la numarul 13. Ne puteti spune la ce pret este si cum putem intra in poswaia lui. Multumesc si felicitari pentru ceea ce faceti.

 8. sunt interesata de pretul acestei case nr 13, si daca se pot face mici modificari

  • Gheorghe Petre

   Buna ziua ,sunt interesat de proiectul Lora13, aș dori m-ai multe detalii si sa intru in posesia proiectului.

 9. Buna.Ne intereseaza si pe noi proiectul 13 mie si sotului ne place foarte mul, cum putem face rost sau a intra in posesia acestui proiect de casa?

  • BUNĂ ZIUA, SUNT INTERESAT DE PROIECTUL NR 13,PUTEM ȘTI VA ROG UN PREȚ ȘI CUM PUTEM ÎNTRA ÎN POSESIA PROIECTULUI? VA MULTUMESC

 10. Buna ziua.
  Este superba casa nr. 13. Ce implica sa adoptam acest proiect si ce ar trebui sa facem? Ne dorim ca in acest an sa demaram constructia unei case, dar nu prea stim de unde sa o apucam 🙁
  Asteptam un raspuns.
  Va multumim anticipat.

 11. Rog mai multe informatii, pret constructie la cheie, pret proiect complet ! Multumesc !

 12. Doresc sa stiu cat ma costa proiectul 13?

 13. Sunt interesat de acest proiect, doresc mai multe informati

 14. Buna Ziua. doresc sa intru in posesia acestui proiect nr.13 ,si cu ceva mici modificari

 15. Rog construcție la cheie preț complect proiect 13.va mulțumesc!

 16. Ciurea Adrian

  Buna Ziua! Doresc sa intru in posesia acestui proiect nr. 13. Proiectul complet+ mici modificări.

 17. Buna ziua. Sunt interesat de pretul proiectului nr 13, pretul casei la rosu si pretul la cheie. Va multumesc !

 18. Buna ziua!As dori sa stiu cat coasta proiectul casi nr. 13.Se poate sa imi spuneti pretul si casei la cheie.Va multumesc!O zi frumoasa!

 19. Avramescu Vasile

  doresc acest proiect

 20. Buna ziua cat costa proiectul

 21. Nastase Catalin

  Buna Ziua,,
  Sunt intersat de acest proiect,m ar interesa pretul proiectului si costurile totale ale acestei case.

  Multumesc!!

 22. Ungureanu ionut

  Sunt interesant de proiectul nr .13 as dori sa știu cât ma costa și cum pot sa intru in posesia lui .va mulțumesc !

 23. Sunt interesat de proiectul nr.13 as vrea sa stiu cat ma costa si cum pot sa intru in posesia lui…si eventual alte detali

 24. Buna ziua! As dori acest proiect daca e posibil la dimensiuni mai mici! daca se poate parter mansarda la maxim 125-130 metri patrati!va multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*