marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Parter si Mansarda

Proiect Parter si Mansarda

• Proiect Casa nr. 05
• Suprafata construita la sol: 122 mp
• Suprafata totala desfasurata: 204 mpPlan parter        Plan mansarda

Daca erati in cautarea unui proiect de casa, parter si mansarda, cu adevarat special, este cazul sa fiti atenti la urmatorul proiect, pentru ca este cu totul deosebit. In acest proiect vom descoperi o casa moderna, cu o arhitectura foarte indrazneata si placuta privirii, cu parter si mansarda, construita pe o suprafata de 122 mp. In total aceasta locuinta are, adunand suprafata parterului si a mansardei, suprafata desfasurata de 204 mp.
Inovativ prin dispunerea incaperilor, compartimentarea fiind facuta fara economie de spatiu dar in acelasi timp compacta,acest proiect de casa cu parter si mansarda incanta cu camere inalte si spatioase. Urmariti prezentarea acestui proiect de casa cu parter si mansarda pentru a afla toate motivele pentru care noi spunem ca este atat de deosebit.

Planul parterului. Conform proiectului, la parter se afla toate incaperile necesare, amintim aici o camera de zi, o bucatarie, o baie, un grup sanitar, un dormitor si o camera tehnica.
Accesul se face printr-un vestibul de aproape 5 mp. Din vestibul ajungem pe un hol de 10 mp care este interconectat atat cu camera de zi cat si cu bucataria. Nu exista usi care sa le separe, ceea ce confera un design aparte acestei locuinte. De pe hol putem intra in camera de zi care este foarte mare dar si foarte luminata natural, avand trei goluri de fereastra. Din camera de zi putem vedea bucataria de 6,6 mp, micuta, cocheta, dar suficient de incapatoare pentru gatit. Motivul pentru care bucataria este atat de mica e ca spatiul de dinning a fost adaugat in camera de zi, rezultand ceea ce v-am prezentat mai sus, anume o camera de zi perfecta.
Continuand prezentarea acestui proiect de casa cu mansarda intram direct in dormitor si inca o data avem o mare satisfactie. Un dormitor mai mult decat generos, avand suprafata de 20 mp, dispunand de o baie proprie de 5 mp, ne intampina pentru a ne intari convingerea ca acest proiect este cel mai bun. Tot la parter mai gasim un mic grup sanitar de 2 mp, o camera tehnica, ideala pentru a depozita diverse lucruri, si evident scarile care ne conduc catre mansarda.

Planul mansardei. Suprafata construita a mansardei este de 82,7 mp si include un hol, un birou, doua bai si doua dormitoare.
Astfel, avem un dormitor mare de 17 mp, deservit de o baie de 6,5 mp utilata cu tot ceea ce e necesar. Acest dormitor este si foarte bine plasat, fiind luminat de doua ferestre mari, amplasate pe doua laturi diferite. Al doilea dormitor are aproape 15 mp, avand acces la baia din capatul holului in suprafata de 5,5 mp.
Si pentru a confirma valoarea acestui proiect de casa cu parter si mansarda va mai spunem ca la mansarda se mai afla proiectat un birou de marime medie cu suprafata de 10 mp.
Adunand toate aspectele pozitive prezentate mai su,s rezulta ca tipul acesta de proiect de casa cu parter si mansarda este deosebit si se adreseaza oamenilor deosebiti care pun accentul pe confort si pe bun gust.

One comment

  1. Rog mai multe informatii. Pret constructie la cheie, pret proiect complet ! Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*