marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Etaj

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 03
• Suprafata construita la sol: 73 mp
• Suprafata totala desfasurata: 154 mpPlan Parter   Plan  Etaj

Fiecare casa ar trebui sa fie unica, cel putin cu acest gand pornim cand ne apucam de proiectarea unei noi locuinte, si din acest motiv va dam posibilitatea sa alegeti dintre nenumaratele proiecte de casa prezente pe site.

Aceasta casa eleganta, relativ mica, se poate integra perfect pe loturi mici de teren, atat la tara cat si in interiorul orasului. Casa are ferestre mari si luminoase, proiectate special pentru a aduce lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Prezentare proiect casa cu parter si etaj.

Locuinta are o suprafata construita la sol de 73 mp si o suprafata totala desfasurata de 154 mp. In ciuda aparentelor, toate incaperile din casa sunt inalte si spatioase. De mentionat ca proiectul acestei case cu parter si etaj include si o terasa de 20 mp, numai buna pentru relaxarea de week end.

La parter, inca de cand intram prin vestibulul de 3,7 mp, ne apare in fata un hol cu suprafata de 5,3 mp din care putem merge inainte, pentru a urca la etaj, putem intra in camera de zi , sau putem merge la baie sau la bucatarie.

Camera de zi nu este despartita de hol prin usi si are suprafata de 22 mp. Este perfecta pentru a gazdui atat cativa musafiri, cat si membrii familiei. Iar daca nu este loc pentru toti se poate iesi afara pe terasa de 20 mp, care este mai mult decat suficienta.
Tot la parter, conform acestui proiect de casa cu parter si etaj, se afla si bucataria, cu suprafata de 14 mp. In aceasta suprafata se afla inclus spatiul de dinning pe care ,in alte proiecte realizate de firma noastra de proiectare, il regaseati inclus in spatiul camerei de zi. O baie de 6,5 mp completeaza panorama acestui proiect de locuinta cu parter si etaj. Este momentul sa urcam la etaj pentru a vedea detaliile proiectului.

Prezentarea etajului.

Cum urcam pe scari ne intampina un hol de 5,5 mp din care, daca inaintam, putem intra in debara, care are suprafata de 3,7 mp. De pe hol avem acces la celelalte trei incaperi ale etajului si anume o baie si trei dormitoare.
Baia cu suprafata de 6,5 mp este suficient de mare pentru a fi utilata cu tot ce este necesar si sa satisfaca cerintele locatarilor celor trei dormitoare. Primul dormitor, cu suprafata de 14 mp este exact langa baie si are iesire la un balcon. Al doilea dormitor are suprafata de 13,3 mp fiind dormitorul ideal al oricarui copil, dispunand de o fereastra foarte luminoasa. Al treilea dormitor este cel mai mare dintre toate dormitoarele casei avand suprafata de 16,3 mp si iesire la un balcon.
Tragand linie putem spune ca acest proiect de casa cu parter si etaj, desi este construit pe o suprafata relativ mica, are foarte multe avantaje deloc de neglijat. Amintim aici trei dormitoare, doua bai, doua balcoane, o camera de zi spatioasa si o terasa intinsa. Toate acestea, precum si suprafata totala desfasurata a locuintei de 154 mp, dau acestui proiect o importanta aparte si ar trebui sa va convinga sa va construiti casa asemeni lui.

 

One comment

  1. Rog mai multe informatii, pret constructie la cheie, pret proiect complet ! Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*