vineri - 19 iulie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Etaj

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 11
• Suprafata construita la sol: 87 mp
• Suprafata totala desfasurata: 172 mpPlan Parter 11   Plan Etaj 11

Va prezentam un proiect pentru o locuinta medie, cu parter si etaj, cocheta, moderna si pregatita sa gazduiasca o familie cu pana la 3 copii. Cu o suprafata construita la sol de 87 mp, avand suprafata totala desfasurata de 172 mp, acest proiect indeplineste toate cerintele pentru care ar trebui luat in seama daca intentionati sa porniti constructia casei in acest an.

Echipa de proiectare a gandit incaperile acestei locuinte ca fiind simple, aerisite, dandu-le exact suprafata de care au nevoie pentru a multumi pe deplin locatarii.

Inca la intrarea in aceasta casa cu parter si etaj suntem intampinati de o terasa de aproximativ 5 mp, prin care putem avea acces inauntru. Un hol de 7 mp ne conduce catre intrarile in camerele de la parter dar si catre scarile ce duc la etaj.

Compartimentarea este simpla, geometrica, punandu-se accent pe oferirea unui spatiu cat mai aerisit. Chiar in capatul holului putem vedea o camera de 12 mp care initial a fost gandita ca birou, dar dumneavoastra o puteti transforma oricand intr-un dormitor. Tot pe hol este amplasata o mica baie de 3 mp dar gandita spre a fi utilata cu obiectele sanitare indispensabile si chiar cu o cada pe colt.

Este momentul sa intram in camera de zi care ne impresioneaza placut cu suprafata sa de 23 mp. Un atu al camerei de zi este si amplasarea acesteia langa o terasa de 9 mp.

Camera de dinning si bucataria se afla in continuarea camerei de zi masurand aproape 20 mp. Din bucatarie se poate avea acces foarte usor pe terasa printr-o usa.

Astfel este proiectat parterul acestei case. Consideram ca este suficient de incapator pentru a va satisface desfasurarea activitatilor zilnice.

Dar sa nu uitam ca acest proiect mai contine si planul etajului. Sa vedem asadar cum este compartimentat.

De pe un hol de 6,7 mp putem intra intr-o baie cu suprafata de 3,5 mp. In ciuda faptului ca nu este foarte mare, aceasta baie este prevazuta cu strictul necesar in materie de obiecte sanitare si deserveste doua dormitoare asezate pe partea dreapta a holului.

Un dormitor are suprafata de 10,5 mp iar celalalt are 13,5 mp, cu mentiunea ca acesta are iesire la un balcon de 6 mp.

Pe partea cealalta a holului se afla amplasat dormitorul rege al acestei case cu parter si mansarda. Acest dormitor este foarte spatios avand suprafata de 15 mp. Din acest dormitor matrimonial avem acces intr-un dressing de 6 mp din care putem intra intr-o baie de 5,3 mp. Baia este mai mult decat suficienta dormitorului matrimonial si de retinut ar fi ca din acest dormitor se poate iesi pe un mic balcon.

Cumparand acest proiect de locuinta cu parter si etaj veti avea satisfactia inglobarii unui numar mare de camere pe o suprafata desfasurata de numai 172 mp, fara a va simti stramtorati. Arhitectura moderna tipica caselor din noul val ar trebui sa fie argumentul final pentru a va dori acest proiect.

11 comments

 1. marian trofin

  Buna ziua , m-ar interesa dimensiunile la sol , tinand cont de faptul ca terenul meu are deschidere de 15 / 28 si daca se poate , cateva poze din exteriorul casei . Multumesc

 2. Juracovschi Alina

  Buna ziua, as dori sa stiu daca acest proiect se poate realiza cu o amprenta mai mica la sol, pana in 70 mp? Multumesc !

 3. Stoian Gabriel

  Buna ziua, m-ar interesa si pe mine un pret pentru toata documentatia acestei case nr.11. Proiect arhitectura ,fundatie ..etc.Imi place acest proiect si a-si dori sa colaboram cu mici modificari ale proiectului dv. insemnand la parter in locul biroului sa apara un dormitor iar la etaj in locul dresing-ului si baii de la dormitorul matrimonial a-si dori sa mai apara un dormitor. Astept un mail de la dv. sa putem lua legatura la telefon. Va multumesc si astept mesajul dv.O zi buna

 4. Dragos Draghiceanu

  buna ziua,
  suntem interesati de proiectul casei nr.11. cat costa acest proiect si de asemenea cum putem lua legatura pentru a face unele modificari.
  multumesc

 5. Rog mai multe informatii, pret constructie la cheie, pret proiect complet ! Multumesc !

 6. Constantin chirita

  Buna as dori as stiu cat ma Costa casa nr 11 cu proect cu tot

 7. Dobrita alina

  Buna ziua as dori si eu un numar de tlf va rog frumos, ma intereseaza mult acest proiect

 8. Mirica valentin

  Buna ziua este foarte frumos proiectul dar unde este camera tehnica ? Va multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*