vineri - 19 iulie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa P+1E

Proiect Casa P+1E

• Proiect Casa nr. 25
• Suprafata construita la sol: 91 mp
• Suprafata totala desfasurata: 194 mp25 - Plan Parter   25 - Plan Etaj

Acest proiect de casa cu parter si etaj se poate implementa atat in zonele urbane cat si intr-o zona rurala retrasa, inconjurata de natura. Chiar si la mare se poate construi acesta casa cu parter si etaj, dat fiind faptul ca este astfel gandita incat este luminata din toate partile, avand ferestre amplasate pe toate laturile. Practic, daca o sa va construiti casa urmand acest proiect, locuinta dumneavoastra se va invarti dupa soare.

Suprafata construita la sol de 91, 40 mp este perfecta pentru un tern mic iar faptul ca are si etaj ii confera acestei case un mare avantaj si anume ca se poate profita de pamantul din curte la maxim sadind flori si pomi. Suprafata totala desfasurata a casei prezentate in acest proiect este de 194 mp.

Dupa cum v-ati obisnuit, casele realizate de firma noastra de proiectare sunt unice, oferind un design atractiv, acelasi lucru intamplandu-se si cu proiectul acestei case cu parter si etaj. Designul casei din acest proiect il puteti vedea in pozele atasate dar trebuie mentionat ca se mai pot face unele ajustari astfel incat sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra. Arhitectii nostri au o experienta indelungata in domeniul proiectarii caselor si stiu ca cheia succesului este comunicarea cu clientul.

Sa vedem specificatiile acestui proiect de casa cu parter si etaj cu suprafata construita desfasurata de 194 mp. La parter ne intampina o camera de zi spatioasa, cu suprafata de 35 mp, in care este inglobat si locul de servit masa. Din camera de zi se poate iesi afara, pe o terasa de 13 mp.
Terasa, dupa cum ati observat, este aproape nelipsita din proiectele noastra, asta pentru ca suntem de parere ca vremea caselor inghesuite cu ferestre mici si camere mohorate a apus. Astazi, clientii care isi doresc un proiect de casa, fie el cu parter si etaj, cu parter si mansarda sau doar cu parter, se astepta ca arhitectul sa aiba inspiratie si sa intuiasca cam ceea ce vor ei. Cam asa gandesc si arhitectii firmei noastre de proiectare.
La parter mai gasim o bucatarie de 12 mp, o mica baie de 3,5 mp si o camera tehnica de 8 mp.

Dupa ce am vazut in mare ce ne ofera acest proiect de casa la parter este timpul sa vedem si planul etajului.

In centru se afla un hol de 7,5 mp din care se poate intra in cele trei dormitoare. Primul este dormitorul matrimonial care are suprafata de 17,5 mp si este deservit si de un dressing de 7 mp. Prin acest dressing, din dormitor se intra intr-o baie de 5 mp in care sunt prevazute toate obiectele sanitare necesare cum ar fi cada cu dus, vasul wc si chiuveta. Celelalte dormitoare au 13 respectiv 18 mp si au acces la baia de pe hol in suprafata de aprox 6 mp.
Cu trei dormitoare, trei bai, o camera de zi spatioasa si o terasa numai buna de servit cafeaua dimineata, putem spune ca proiectul acestei case cu parter si etaj acopera toate cerintele chiar si a celor mai pretentiosi clienti.Daca mai doriti detalii sau aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*