marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Locuinta Parter si Etaj

Locuinta Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 17
• Suprafata construita la sol: 172 mp
• Suprafata totala desfasurata: 275 mpPlan Parter       Plan Etaj

Construirea unei case se face dupa o lunga perioada de asteptare. Unii asteapta sa aiba suma necesara constructiei, unii tot cauta dupa proiecte de casa interesante dar nu gasesc, si unii oameni inca nu simt ca e momentul sa se angajeze la tot ce implica o asemenea munca. Pentru cei inca nehotarati asupra unui proiect anume venim astazi in fata dumneavoastra prezentandu-va un proiect de casa cu parter si etaj care va va face sa va razganditi si sa incepeti constructia casei imediat.

Unic prin stilul arhitectural, modern si cu ferestre mari, acest proiect este perfect pentru oricine isi doreste o casa care sa iasa in evidenta dar sa ofere si un confort interior sporit. Casa rezultata in urma implementarii acestui proiect este casa perfecta, care se invarte dupa soare, iar daca terenul pe care o veti construi este inconjurat de copaci si de verdeata, o sa arata exact ca o vila din telenovele.

Casa este compusa din 4 dormitoare, trei bai, un grup sanitar fara dus, o bucatarie, o camera de zi, precum si alte anexe. Proiectul este gandit pentru a oferi relaxare dar si intimitate, chiar si la exterior, proiectul dezvaluindu-ne trei terase si o prispa.

Proiect casa cu etaj – descriere plan parter.

Inca de la intrare suntem placuti impresionati de o prispa de 6 mp din care pasim intr-un mic vestibul, pentru ca mai apoi sa intram inauntru. Aceasta locuinta dispune de mai multe puncte de acces, concentrate in mai multe puncte cheie ale parterului. Astfel avem un punct de acces dinspre parcarea acoperita in care pot stationa lejer doua autoturisme, mai avem un punct de intrare prin terasa bucatariei si unul prin terasa camerei de zi.

In centrul casei se afla un hol de 20 mp, astfel proiectat incat sa serveasca toate incaperile de la parter. Privind de pe hol, se evidentiaza camera de zi foarte intinsa de 35 mp, luminata de doua ferestre mari si cu acces pe o terasa de 28 mp. Este senzational nu? Si nici macar in aceasta camera de zi nu am inclus spatiul de dinnig, care are si el suprafata de 18 mp, fiind amplasat cu vedere libera spre bucataria de aproape 13 mp. Din bucatarie avem acces spre o alta terasa mai mica, de 14 mp. Langa bucatarie mai observam un mic grup sanitar si o camera tehnica ce poate fi folosita ca spalatorie, cu suprafata de 8,5 mp.
Continuand prezentarea acestui proiect de locuinta cu parter si etaj, ramanem la planul parterului unde mai sunt doua dormitoare. Un dormitor cu suprafata de 12 mp si un altul aproape cu aceeasi suprafata. Intre dormitoare se afla o baie de 4,5 mp. Cate o fereastra mare asigura lumina naturala pe toata durata zilei in aceste dormitoare.
Cam atat cu prezentarea planului parterului din acest proiect de casa. Concluziile sunt evidente, spatiul interior este vast, atat prin camera de zi cat si prin cel de dinning, iar cele doua terase plaseaza acest proiect in categoria proiectelor de locuinte premium.

Prezentare plan etaj.

Suprafata etajului este de 102 mp. Aici gasim amplasate un hol, o terasa, doua bai si doua dormitoare.
Dupa cum ati observat in majoritatea caselor proiectate de firma noastra, intimitatea la etaj isi are locul. Astfel in primul dormitor, ce are suprafata de 22 mp, mai gasim un dressing de 3,5 mp si o baie de 4 mp. Pe deasupra acestor avantaje, dormitorul este astfel compartimentat astfel incat sa rezulte si o mica camera de zi in acesta.In acest dormitor vor incapea, pe langa patul matrimonial ,ce va fi ferit privirii de un zid, un mic spatiu pentru zi unde o canapea si o masuta se incadreaza perfect.
Celalalt dormitor este proiectat tot dupa acelasi concept, cu un dressing de 12,5 mp care serveste si pe post de hol si cu o baie de 8 mp. Suprafata acestui dormitor este de 13,5 mp insa este de departe cel mai faimos dormitor din toata casa, avand acces la o terasa de 17 mp.
Una peste alta, acest proiect de casa cu parter si etaj este foarte special, in care firma noastra de proiectare a pus foarte mult suflet cand l-a conceput, si speram ca si dumneavoastra sa fi observat asta. Daca doriti acest proiect il puteti avea, contactati-ne doar.

4 comments

  1. Baicu Teodor - Galati

    E casa visurilor mele, sper intr-o zi sa devina realitate, accesez aceasta pagina de 2 ani sa vad daca nu a fost stearsa ! Felicitari proiectantului si mult succes in continuare !

  2. Este o casă foarte frumoasă. Felicitări proiectantului. Pentru informare mea, se poate emite și un preț în cazul în care se dorește livrarea acesteia „la cheie”? Mulțumesc anticipat!

  3. Extraordinara casuta! Dupa un an si ceva de cautari, am hotarat impreuna cu sotul, ca aceasta este CASA NOASTRA. Primul pas este terenul ideal. Ne auzim cat de curand. Sper sa ramana aici proiectul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*