marți - 5 martie 2024
Prima pagină / Proiecte Arhitectura / Proiect Casa Parter si Etaj

Proiect Casa Parter si Etaj

• Proiect Casa nr. 09
• Suprafata construita la sol: 127 mp
• Suprafata totala desfasurata: 254 mpPlan Parter     Plan Etaj

Toata lumea isi doreste o casa mare si spatioasa in care sa se poata desfasura in voie cu familia. Asa suntem noi romanii, ne place sa construim, indeosebi sa construim casele in care vom locui. Si asta in detrimentul optiunii de a sta in chirie toata viata. Si nu spunem noi acest lucru ci chiar faimosii cercetatori britanici de la Mackintosh School of Architecture, Marea Britanie.
Noi nu facem decat sa salutam acest lucru si spre a va intari dorinta de a construi o casa, venim astazi in fata dumneavoastra cu un proiect de casa foarte special. Vorbind la propriu dar si la figurat in acelasi timp am descrie acest proiect de casa cu parter si etaj ca fiind unul grandios. Si avem argumente pentru asta, doar urmariti descrierea proiectului.

Acest proiect de casa cu parter si etaj are o suprafata construita la sol de 127 mp si o suprafata totala desfasurata de 254 mp. Trei dormitoare spatioase, patru balcoane, trei bai, un birou, o camera de zi si o bucatarie sunt principalele incaperi care alcatuiesc acest proiect de casa cu parter si etaj cu suprafata totala desfasurata de 254 mp.

Parterul. Accesul se face printr-un hol de 11,6 mp din care putem intra in toate camerele de la parter. Camera de zi este foarte spatioasa avand suprafata de 32 mp, ferestre mari si iesire spre curte. Bucataria are o suprafata de 22,5 mp in care este inclus si spatiul de dinning. Ca si camera de zi, si bucataria are ferestre mari si usa de acces in curte.
Conform acestui proiect de casa cu parter si etaj, la parter se mai afla proiectat un spatiu de 17 mp pentru amplasarea biroului. Avand o asa suprafata asa de mare, dumneavoastra il puteti transforma oricand intr-un dormitor la nevoie.
O debara de 6,4 mp si o baie de 6 mp, utilata cu tot ce este necesar, reintregesc planul parterului acestui proiect de casa cu parter si etaj. Acum este timpul sa prezentam si planul etajului.

Planul etajului include trei dormitoare 3 amplasate cu suprafete generoase.
Primul dormitor are suprafata de 22,6 mp si este cel mai spatios din toata casa. Acest dormitor are acces la o baie proprie de aproape 6 mp dar si la un dressing cu suprafata de 4,4 mp. Pe deasupra, dormitorul are si un balcon propriu de 5 mp. Cum sa nu fie acesta dormitorul ideal, avand si balcon, si dressing, si baie proprie ?
Al doilea dormitor amplasat la etaj are suprafata de aproape 22 mp si este deservit de un dressing de 4,5 mp. Ca si precedentul dormitor si acesta are acces la un balcon propriu tot cu suprafata de 5 mp.
Al treilea dormitor este putin mai mic decat celelalte doua dormitoare, dar la suprafata de aproape 18 mp ramane totusi un dormitor spatios. Pe langa ferestrele mari si luminoase si acest dormitor are acces la un balcon propriu de 5 mp.
Tot la etaj mai gasim, conform acestui proiect de casa cu parter si etaj, o baie cu suprafata de 6,5 mp, proiectata sa fie prevazuta cu cada mare, vas wc si chiuveta. Un al patrulea balcon de 2,7 mp este amplasat in capatul holului. De ce? Pentru ca este proiectul de casa perfect.
Cu o arhitectura moderna, o suprafata locuibila impresionanta, camere inalte si spatioase, acest proiect este destinat oamenilor care apreciaza calitatea exprimarii si dinamismului noului val de arhitecti, care vin cu proiecte indraznete si de bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*