marți - 5 martie 2024

Casa Montana

• Proiect Casa nr. 16
• Suprafata construita la sol: 88 mp
• Suprafata totala desfasurata: 168 mpcasa montana  Casa Montana iarna

Plan Parter     Plan Mansarda

Va plac vacantele la munte, unde atmosfera unei cabanute va binedispune si va reincarca bateriile ? Echipa noastra de proiectare va sare in ajutor cu acest proiect. Este vorba de o casa cu etaj pe care o puteti construi pe aproape orice suprafata de teren, asta deoarece are suprafata construita la sol de 88 mp. Intreaga suprafata desfasurata a acestei case montane nu depaseste 168 mp. Acest proiect de casa cu parter si etaj, cu arhitectura specifica caselor montane, se remarca prin aspectul sau exterior, semet, de parca s-ar intrece cu falnicia muntilor, dar si cu o compartimentare lejera, unde nu exista camere inghesuite dupa cum ati crede.
Sa incepem prezentarea acestui proiect de casa montana. Parterul este compartimentat foarte simplu fiind format dintr-o camera de zi, o camera tehnica, o baie, o bucatarie si evident scarile pe care se acceseaza etajul. Nimic special ati spune. Dar daca v-am spune ca suprafata camerei de zi este de 34, 5 mp? Asa-i ca v-am starnit curiozitatea?
Scopul acestui proiect de casa este sa satisfaca nevoile unor oameni care nu locuiesc tot timpul in locuinta respectiva. Este de ajuns sa veniti la sfarsit de saptamana, sau in concedii cu prietenii si familia, si sa va bucurati cu totii de ospitalitatea acestei casute. Tocmai de aceea am proiectat aceasta camera de zi foarte spatioasa.
Tot la parter gasim si bucataria care, cu suprafata sa de 13 mp, ar face invidioasa orice gospodina care locuieste la apartamentul din bloc. O baie de 4 mp utilata cu dus, chiuveta si vas wc se afla inclusa in acest proiect de casa cu parter si etaj specifica zonelor montane.

Planul etajului. Daca planul parterului v-a destainuit scopul sau principal, si anume distractia si voia buna, etajul este proiectat pentru odihna. Odihna este esentiala si de aceea arhitectii nostri s-au gandit serios la obtinerea acesteia concepand camere destul de mari pentru o cabana montana.
Astfel inca de la intrare ne intampina un dormitor de 14,5 mp, care are iesire si catre un balcon. Inca un dormitor, de 12 mp, se afla lipit de acesta. Aceste doua dormitoare sunt deservite de o baie accesibila de pe hol cu suprafata de 4,5 mp. Baia, dupa cum v-am obisnuit, e proiectata sa fie utilata cu strictul necesar asigurarii unui confort sporit.
Inaintand pe hol descoperim si dormitorul principal al acestei case montane cu parter si etaj. Acesta are suprafata 15,5 mp, avand acces la un mic balcon numai bun pentru a admira privelistea muntilor. Printr-o garderoba plasata tot in interiorul acestui dormitor se poate merge la baie. Baia are suprafata de 4,5 mp si deserveste doar acest dormitor.
Dupa cum puteti vedea, pe o suprafata construita de 88 mp, am adunat tot ceea ce este necesar pentru a va asigura relaxarea de week end si nu numai. Aceasta casuta montana este cu adevarat desprinsa din povesti si pentru a o avea nu trebuie decat sa ne contactati si sa cereti proiectul.

3 comments

  1. Catalin Munteanu

    Buna ziua. Cat costa proiectul pentru aceasta casa?

  2. Superbă! De vis!

  3. Nicusor Tanasescu

    Ma intereseaza proiectul…pretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

*